Kraai en Raaf

Wat begon met een kraai die hardnekkig tegen mijn raam bleef tikken, is inmiddels uitgegroeid tot een soort biografische optekening van de gebeurtenissen in mijn leven. Gebeurtenissen die ertoe geleid hebben dat ik een ontwikkeling gevolgd heb die uiteindelijk mij hebben gebracht waar ik nu ben: werkzaam als Feng Shui professional; oprichter en directeur van de enige erkende Feng Shui opleiding in Nederland; schrijver van boeken, artikelen en blogs; inspirator; en intermediair tussen energie en materie.

In de categorie Kraai en Raaf; boodschappers van de goden, vind je mijn levensverhaal. Het is een ‘work in progress’ dat niet lineair geschreven is, maar het heden met het verleden afwisselt. De delen die ik al geschreven heb, zijn slechts een opmaat voor wat nog moet komen.

Een reactie op Kraai en Raaf

  1. leuk mijn totum is Kraai en Raaf .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s