Over

Even Voorstellen
Nina Elshof (1961, Brummen) was aanvankelijk werkzaam als sales-person, reclamecopywriter, brandwacht en computer- programmeur. Na haar SH&M-opleiding tot binnenhuisadviseur werkte zij als beleidsmedewerker bij een biologisch bouwbedrijf.
In die functie stond zij aan de wieg van de ontwikkeling van een afgeschermde elektriciteitskabel en een nieuw systeem voor het zuiveren van afvalwater.

Ervaring
Zij begeleidde Ervaringsreizen naar Engeland, Ierland, Egypte en naar diverse krachtplekken in Nederland.
Samen met Dick van den Dool en Bert Ruitenbeek deed zij onderzoek naar de geomantische ontstaansgeschiedenis van Den Haag. Gaandeweg heeft zij zich gespecialiseerd in het geven van zeer persoonlijke woonadviezen. Zij maakt daarbij gebruik van Feng Shui, Nine Star Ki (de Chinese astrologie), de kleurenleer van Aura Soma, kennis van Geomantie en haar intuïtie. Onder andere is in 1999 het door haar ontworpen ‘Stilte Centrum’ in het gebouw van het Haagse ministerie van VROM in gebruik genomen.
Een ‘Stille Ruimte’ in het provinciehuis in Den Bosch is in juni 2004 geopend. Nina brengt adviezen uit aan zeer uiteenlopende opdrachtgevers; van scholen tot woningbouwcorporaties en van particulieren tot bewonersverenigingen. Ook verleende ze haar medewerking aan diverse TV-programma’s.

Feng Shui
In de Feng Shui workshops en de Feng Shui opleiding die zij aanbied, maakt ze mensen -aan de hand van hun woning- bewust van zichzelf. Over Feng Shui zegt ze: “Een huis is niet alleen je derde huid, maar ook de ultieme plek die je stimuleert om te worden en te zijn die je bent. De invloed die je woning en zijn specifieke plattegrond op je heeft is enorm; zoals je huis is, zo ben jij ook! Dus…zou je iets aan je huis, aan jezelf willen veranderen? Zou je je mogelijkheden willen vergroten? Door middel van Feng Shui kun je antwoord krijgen op deze vragen.”

Video introductie
Op de site van For You tv staan een aantal interviews met Nina over Feng Shui. Klik hier om naar deze site te gaan.

2 reacties op Over

 1. Astrid Merkx zegt:

  dag Nina,
  Ik volg al een tijdje meer of minder intensief je werk. Eerder mislukte een poging om je een lezing te laten geven in Ecklerade. Nu woon ik sinds kort in Lemiers in een huis dat nog verbouwd mag worden. Ik mail je omdat ik graag een afspraak met je wil maken. In eerste instantie voor de relatie tussen mijn vriend en mij. Geef je nog consulten? Ik zie er niets van op je site staan. Zo ja, wat zijn de mogelijkheden?

  Like

 2. Dag Astrid,
  Wat leuk dat je me volgt en om een berichtje van je te ontvangen!
  Ja, het was spijtig dat de lezing toen mislukt is.
  Om je vraag te beantwoorden: ja, ik geef nog consulten.
  Het is wellicht handiger om hiervoor even per mail met me te corresponderen. Anders kijkt de hele wereld zo mee. 🙂 Mijn mailadres is info@NinaElshofFengShui.nl
  groetjes, Nina

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s