Spiritualiteit werkt in je huis

In 2009 is bij uitgeverij Ten Have mijn eerste boek verschenen met de titel ‘Spiritualiteit werkt in je huis; praktische tips voor een weldadige woonomgeving’. Inmiddels is dit boek lang en breed uitverkocht en werk ik aan een volledige vernieuwde uitgave. Tot die tijd publiceer ik twee-wekelijks een nieuw hoofdstuk uit dit eerste boek.

De tekst van de achterflap:                                                                                                   Onze directe woonomgeving heeft een grote invloed op ons welbevinden. Ons huis is niet alleen onze ‘derde huid’, maar ook een middel om onze persoonlijkheid uit te drukken. Het is de ultieme plek die ons stimuleert om te weten wie we ten diepste zijn.

Nina Elshof is kenner van Feng Shui, waarin spiritualiteit en intuïtie een belangrijke rol spelen. Zij beschrijft de invloed die kleuren, indeling, materialen en de juiste plaatsing van meubilair op ons leven hebben. De vele praktische, concrete en alledaagse tips kunnen direct worden toegepast om je welbevinden te vergroten.

De vele praktische, concrete en alledaagse tips die Nina geeft, kunnen direct worden toegepast; ze vergroten ons welbevinden.

Nina Elshof is binnenhuisadviseur en gerenommeerd feng-shuispecialist. Zij geeft consulten en adviezen aan particulieren en grote bedrijven en verzorgt daarnaast een feng-shui-opleiding.

3 reacties op Spiritualiteit werkt in je huis

 1. Jeanet zegt:

  Halo Nina,…wat interessant allemaal..heb jouw nieuwjaars mail ontvangen na aanmelding van mijn woning voor jouw examenkandidaten..en de teleurstelling dat het op dit moment niet de juiste tijd voor mij bleek te zijn is zeeeeeeeerrrrrr spijtig.
  Ik woon na 6 maanden weer in mijn ‘ verbouwde’ huis en ben de levensweg een beetje kwijt…
  Had dus een super momnet geweest om het weer een thuis te maken met jullie hulp en jouw inzichten!

  Liefs en veel goeds toegewenst ik heb mij aangemeld om jouw blog te volgen. Heb er vanavond eindelijk in rust van kunnen genieten.
  Jeanet

  Like

  • Dag Jeanet, ja ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld was. Maar een Feng Shui advies schrijven voor een huis dat net verbouwd is, is niet handig. Ik hoop dat je blij bent met hoe het geworden is en dat je veel plezier beleeft aan je huis! Dank voor het volgen ook! Hartelijke groet, Nina

   Like

  • Karim zegt:

   You should do a claolge of autumn leaves in a lovely dark wood frame. If you stick them all down and then paint over it all with UPVC glue, they’ll have a nice glaze and won’t go all funny.Would look lovely hanging above the bed x

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s